Politika Privatnosti – Prodaja Zimnice
Korpa

Politika Privatnosti

PRIVATNOST PODATAKA

U ime sasalasazimnica.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni tebi.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.


DOSTUPNOST TEBI SHOP PRIVATNOST PODATAKA

Dostupnost Sa salaša zimnica internet prodavnice “Sa salaša zimnica" nastoji da Vam da najbolju moguću ponudu usluga, pri čemu ne može garantovati da će usluge na internet stranici Try Hello Smile Shop odgovarati Vašim potrebama. “Sa salaša zimnica" takođe ne može garantovati da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na meil info@sasalasazimnica.com kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.


POVEZANE INTERNET STRANICE

Web straniceSa salaša zimnica uključuje linkove na druge internet stranice, materijali na tim stranicama su izvan kontrole “Sa salaša zimnica", korisnici na njih pristupaju na vlastitu odgovornost i rizik te stoga “Sa salaša zimnica" nije odgovorana za sadržaj na tim stranicama

Deo web stranica Sa salaša zimnica internet prodavnice predviđen je za oglašavanje i oglašivači su odgovorni da ti materijali budu usaglašeni sa zakonskim normama i pravilima. “Sa salaša zimnica" nije odgovorana za bilo kakve greške i nepravilnosti marketinških materijala.


VAŽENJE PRAVILA

Sa salaša zimnica" zadržava pravo da u bilo kom trenutku, ukoliko to smatra potrebnim, ukine ili izmeni bilo koji od ovde navedenih Uslova i pravila korišćenja. Bilo kakva izmena ili ukidanje Uslova i pravila korišćenja stupiće na snagu odmah u trenutku objavljivanja istih na internet stranicama Try Hello Smile Shop. Ako web stranice Sa salaša zimnica nastavite da koristite nakon što su izmenjeni Uslovi i pravila korišćenja, smatra se da ste saglasni s novim Uslovima i pravilima korišćenja Sa salaša zimnica internet prodavnice. “Sa salaša zimnica" neće biti odgovoran ni za kakve moguće posledice proizašle iz promena web sadržaja.

Ako se ne slažete s Uslovima i pravilima korišćenja Sa salaša zimnica internet prodavnice, molimo Vas nemojte koristiti web stranice Sa salaša zimnica, a Vas molimo obratite se našem Kontakt centru ili putem meila info@sasalasazimnica.com a kako bismo Vas izbrisali iz baze korisnika Sa salaša zimnica internet prodavnice.

Pretplati se na nas newsletter