Opšti Uslovi – Prodaja Zimnice
Korpa

Opšti Uslovi

Kupovina u Salaš internet prodavnici

 

 • Osnovni podaci o firmi: 
 • PR DS Group
 • Ruma - Nikole Tesle bb 
 • Posredovanje u prodaji raznovrsnih proizvoda 4619
 • Matični Broj: 65834391
 • PIB:112045148
 • https://www.sasalasazimnica.com
 • +381 63 500 825
 • info@sasalasazimnica.com Sa salaša zimnica

Sa salaša zimnica je internet prodavnica koja posluje u skladu sa važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Usluge Sa salaša zimnica Shopa dostupne su na internet stranicama sasalasazimnica.com, dalje u tekstu Sa salaša zimnica Shop. Stranice Sa salaša zimnica Shopa mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korišćenje, a prema niže navedenim uslovima i pravilima.

Korišćenjem Sa salaša zimnica internet prodavnice obavezujete se da ćete poštovati niže navedene uslove i pravila i da ste sa istim saglasni.

Isporučilac poručene robe je “Sa salaša zimnica“ ( dalje: “Sa salaša zimnica“  ) koristeći mrežu kurirskih službi.

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i na taj način izvrši online kupovinu. Sve cene su izražene u dinarima sa PDV-om i orijentacionog su karaktera.

Za naručivanje proizvoda iz ponude Sa salaša zimnica internet prodavnice potrebno je da ispratite sledeće korake:

 1. poručivanje robe
 2. dostava
 3. plaćanje
 4. povrat/reklamacija robe


PORUČIVANJE ROBE

Proizvodi se poručuju elektronskim putem. Da biste započeli kupovinu, potrebno je da kliknete pored željenog proizvoda na taster kupi. Odabrani proizvod će biti dodat u potrošačku torbu.

Da biste videli trenutno odabrane artikle koje ste odabrali da kupite kliknite na opciju Korpa u meniju. Kada se nađete na ovoj strani možete obrisati neki artikal koji ne želite da kupite ili da promenite željenu količinu.

Kada želite da završite kupovinu kliknite na opciju u meniju Naplata. Otvoriće se stranica na kojoj treba da unesete Vaše kontakt podatke, kako bismo znali gde da Vam dostavnimo poručene artikle.

Kada ste popunili sve podatke, kliknite na taster Poručite i Vaša porudžbina će biti finalizirana, a Vi ćete biti prebačeni na stranu gde unosite podatke za plaćanje.

U slučaju da imate problema pri kupovini, možete nas kontaktirati putem meila info@sasalasazimnica.com

Sa salaša zimnica" se obavezuje će isporučiti sve poručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama prodavnice iz koje se isporučuje roba na adresu kupca.

PLAĆANJE

Plaćanje se vrši tako što Vas nakon stranice naplata preusmeravamo na internet stranicu našeg procesora platnih kartica.


ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.


KONVERZIJA PRI PLAĆANJU

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.

Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.


POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, tebi.rs je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.


DOSTAVA ROBE

Poručena roba biće spakovana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.

Sve porudžbine Kupcu se dostavljaju od strane dostavljača angažovanog od strane “PR DS Group"

Proveru ispravnosti porudžbine vrši kupac. Kupac je dužan da odmah po prijemu pregleda isporučenu robu, te da o svim eventualnim nedostacima odmah obavesti dostavljača.

Kupac je dužan da prilikom preuzimanja poručene robe proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, kao i da odbije preuzimanje isporučene robe na kojoj su vidljiva oštećenja. Ukoliko naknadno primeti oštećenja na robi i robu nije vratio dostavljaču, kupac ima mogućnost da nas kontaktira putem meila info@sasalasazimnica.com kako bi robu preuzeli skladno dogovoru s kupcem.

Ukoliko kupac odbije porudžbinu pogrešno isporučenih artikala, dostavljač na samom prijemu mora da ustanovi kako je došlo do greške u zameni artikala, tako što konsultuje Kupca i poziva korisnički centar Sa salaša zimnica. “"Sa salaša zimnica" zadržava pravo da odbije dostavu poručene robe ukoliko utvrdi kršenje ovih uslova i pravila oglašenih na web sajtu.

Ukoliko je kupac napravio grešku, cenu dostave plaća kupac, a roba se vraća Sa salaša zimnica Shopu. Troškove slanja prilikom vraćanja i zamene kupljene robe snosi kupac, osim u slučaju kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal, tada troškove slanja plaća Sa salaša zimnica internet prodavnica.

Sa salaša zimnica" nije odgovoran za način i kvalitet usluge koju vrši dostavljač.

Dostavljač se obavezuje da dostravu porudžbine izvršava stručno i odgovorno u skladu sa pravilima službe i Opštim uslovima e-commerce poslovanja Sa salaša zimnica internet prodavnice .

U slučaju kašnjenja u isporuci usled kvara na dostavnom vozilu ili drugiim objektivnim ili subjektivnim razlozima dostavljača, , trošak dostave snosi dostavljač

Jedan kupac može kreirati veći broj porudžbina u jednom danu.

Ukoliko Kupac ima potrebe za posebnim vremenom dostave (npr rođendan ili drugi događaj koji počinje u određeno vreme pa je potrebno tome se prilagoditi), molimo vas da to naglasite u napomenama, kako bismo mogli da Vam izađemo u susret.


TROŠKOVI DOSTAVE ROBE

Trošak dostave je istaknut pored svakog proizvoda.


POVRAT/REKLAMACIJA ROBE

Reklamacije na oštećenje u transportu.

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu, vidjliva na pakovanju proizvoda odmah prijavite kuriru koji vam isporuči robu. Svako oštećenje pri transportu kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe.

Ukoliko uočite takvo oštećenje, nemojte potpisati prijem pošiljke ili zamolite kurira da sačeka dok proverite da li oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda ili gubitak delova. Ukoliko proizvod nije oštećen, i svi delovi su na broju, potpišite prijem pošiljke.

Reklamacije na podatke ili pogrešnu vrstu robe

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovite telefonom na broj +381 63 500 825, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na e-mail info@sasalasazimnica.com i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku, odgovorćemo potrošaču na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste.

.


PRIVATNOST PODATAKA

SMS poruke 

Cenimo vašu privatnost i informacije koje pristajete da delite u vezi sa našom uslugom SMS marketinga. Koristimo ove informacije da bismo vam slali tekstualna obaveštenja (za vašu porudžbinu, uključujući podsetnike za napušteno plaćanje), tekstualne marketinške ponude i transakcijske tekstove, uključujući naše zahteve za recenzije.
Naša veb lokacija koristi kolačiće da bi pratila artikle koje stavite u korpu za kupovinu, uključujući i kada ste napustili plaćanje. Ove informacije se koriste za određivanje kada treba slati poruke podsetnika o kolicima putem SMS-a.

Davanjem saglasnosti za Salas Zimnicu SMS marketing pri plaćanju i inicijalizacijom kupovine ili pretplate putem naših alata za pretplatu, saglasni ste da ćete primati ponavljajuća tekstualna obaveštenja (za vašu porudžbinu, uključujući podsetnike o napuštenom plaćanju), tekstualne marketinške ponude i tekstove o transakcijama , uključujući zahteve za recenzije od nas, čak i ako je vaš broj mobilnog telefona registrovan na bilo kojoj državnoj ili saveznoj listi zabranjenih poziva. Učestalost poruka varira. Saglasnost nije uslov za kupovinu.

 


Ako želite da se odjavite od primanja tekstualnih marketinških poruka i obaveštenja, odgovorite sa STOP na bilo koju mobilnu poruku koju smo poslali ili koristite vezu za odjavu koju smo vam dali u bilo kojoj od naših poruka. Razumete i slažete se da se alternativni načini odustajanja, kao što je korišćenje alternativnih reči ili zahteva, neće smatrati razumnim načinom odustajanja. Ne naplaćujemo uslugu, ali vi ste odgovorni za sve naknade i naknade povezane sa tekstualnim porukama koje nameće vaš bežični provajder. Mogu se primeniti tarife za poruke i prenos podataka.
Za sva pitanja, pošaljite poruku POMOĆ na broj sa kojeg ste primili poruke. Takođe možete da nas kontaktirate na https://sasalasazimnica.com/pages/kontakt za više informacija.
Imamo pravo da izmenimo bilo koji telefonski broj ili kratki kod koji koristimo za rad usluge u bilo kom trenutku. U takvim prilikama ćete biti obavešteni. Saglasni ste da bilo koje poruke koje pošaljete na telefonski broj ili kratki kod koji smo promenili, uključujući sve zahteve za STOP ili POMOĆ, možda neće biti primljene i nećemo biti odgovorni za ispunjavanje zahteva upućenih u takvim porukama.

 


U meri u kojoj je to dozvoljeno važećim zakonom, saglasni ste da nećemo biti odgovorni za neuspelu, odloženu ili pogrešno usmerenu isporuku bilo koje informacije poslate putem usluge, bilo kakve greške u takvim informacijama i/ili bilo koju radnju koju možete ili ne smete da preduzmete oslanjanje na informacije ili uslugu.
Vaše pravo na privatnost nam je važno. Možete da vidite našu Politiku privatnosti https://sasalasazimnica.com/pages/uslovi-koriscenja da biste utvrdili kako prikupljamo i koristimo vaše lične podatke.

 

U ime tebi.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni tebi.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.


DOSTUPNOST TEBI SHOP PRIVATNOST PODATAKA

Dostupnost TEBI internet prodavnice “Sa salaša zimnica" nastoji da Vam da najbolju moguću ponudu usluga, pri čemu ne može garantovati da će usluge na internet stranici Try Hello Smile Shop odgovarati Vašim potrebama. “Sa salaša zimnica“, takođe ne može garantovati da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na meil info@sasalasazimnica.com kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.


POVEZANE INTERNET STRANICE

Web stranice Sa salaša zimnica uključuje linkove na druge internet stranice, materijali na tim stranicama su izvan kontrole “Sa salaša zimnica", korisnici na njih pristupaju na vlastitu odgovornost i rizik te stoga “Sa salaša zimnica" nije odgovorana za sadržaj na tim stranicama

Deo web stranica Sa salaša zimnica internet prodavnice predviđen je za oglašavanje i oglašivači su odgovorni da ti materijali budu usaglašeni sa zakonskim normama i pravilima. “Sa salaša zimnica" nije odgovorana za bilo kakve greške i nepravilnosti marketinških materijala.


VAŽENJE PRAVILA

Sa salaša zimnica" zadržava pravo da u bilo kom trenutku, ukoliko to smatra potrebnim, ukine ili izmeni bilo koji od ovde navedenih Uslova i pravila korišćenja. Bilo kakva izmena ili ukidanje Uslova i pravila korišćenja stupiće na snagu odmah u trenutku objavljivanja istih na internet stranicama Sa Salaša Zimnica. Ako web stranice Sa salaša zimnica nastavite da koristite nakon što su izmenjeni Uslovi i pravila korišćenja, smatra se da ste saglasni s novim Uslovima i pravilima korišćenja Sa salaša zimnica internet prodavnice. “Sa salaša zimnica" neće biti odgovoran ni za kakve moguće posledice proizašle iz promena web sadržaja.

Ako se ne slažete s Uslovima i pravilima korišćenja Sa Salaša Zimnica internet prodavnice, molimo Vas nemojte koristiti web stranice Sa Salaša Zimnica, a Vas molimo obratite se našem Kontakt centru ili putem meila: 

sasalasazimnica@gmail.com a kako bismo Vas izbrisali iz baze korisnika Salaš internet prodavnice.